In het dagelijkse leven zijn fitheid, vitaliteit, vreugde en voldoening essentieel voor mij. In mijn drukke leven als ondernemer word ik vaak geconfronteerd met uitdagingen, met name op het fysieke, mentale en emotionele vlak.

Hoewel ik top fit ben, komt er altijd een moment dat mijn energieniveau erg laag is. Echter, er is voor mij maar een keuze en dat is verder gaan. Ik weet dat doorgaan gemakkelijker is wanneer ik mezelf “het juiste verhaal” vertel.

Om vooruitgang te boeken in het leven gaat het om fysieke, mentale en emotionele fitness (die drie zijn nauw met elkaar verbonden). Als we weten hoe de dynamiek van mentale, emotionele en fysieke fitheid zich tot mekaar verhouden, kunnen we effectiever zijn in onze communicatie naar onszelf en naar anderen.

We kunnen effectiever zijn in ons denken en handelen. Door het verhaal wat we onszelf vertellen, kunnen we de dynamiek beïnvloeden. Door coaching en training (via events) geven wij inzicht in hoe je jezelf kan transformeren op mentaal, emotioneel en fysiek vlak.

Een van de belangrijkste doelen in het leven is om persoonlijk te groeien en vooruit te komen. Tenslotte maakt vooruitgang ons gelukkig.

Ik leid mijn leven met passie, discipline, vastberadenheid, en doorzettingsvermogen. Ik houd mijn geest helder en mijn focus scherp door meditatie. Om top fit en gezond te blijven, beoefen ik Chinese vechtkunst, doe ik gewichttraining in een sportschool, en hardlooptraining in de buitenlucht.