Ontdek je innerlijke krijger. Staan voor wie je bent. In balans zijn met jezelf. Leren doorpakken en leren loslaten.


Van waar je nu bent naar waar je wilt zijn.

Duidelijkheid scheppen in wat je nu echt wilt in je leven. Van in de knoop zitten met jezelf naar helderheid, rust en focus. Een andere studie willen doen. Een carrière-switch willen maken. Een betere relatie met je partner hebben. Sterker in je schoenen staan.

NU IS HET BESTE MOMENT

 • Tools en inzichten om jezelf te leiden.
 • Je leert ervaren dat gedachten, emoties, en fysiek nauw in verbinding staan.
 • Je leert hoe je je “state” kunt veranderen.
 • Je leert hoe je duidelijk krijgt wat je echt wilt.
 • Je leert hoe je jouw kompas moet gebruiken om jouw bestemming te bereiken.

Ontdek je innerlijke krijger. Staan voor wie je bent. In balans zijn met jezelf. Leren doorpakken en leren loslaten.

Van waar je nu bent naar waar je wilt zijn.


Duidelijkheid scheppen in wat je nu echt wilt in je leven. Van in de knoop zitten met jezelf naar helderheid, rust en focus. Een andere studie willen doen. Een carrière-switch willen maken. Een betere relatie met je partner hebben. Sterker in je schoenen staan.

PERSONAL COACHING

Je leert jezelf te leiden om te komen waar je wilt zijn. Beseffen dat je alles al in je hebt om te slagen in het leven. Leren gebruik te maken van je potentieel. Barrieres nemen en overwinnen. Je effectiviteit vergroten. Ervaren van persoonlijk geluk en voldoening.

TEAM COACHING

In teamverband leer je te leiden om te komen waar je als team wilt zijn. Openstaan voor mekaar. Benutten van mekaars krachten en inzichten. Voelen voor elkaar. Voelen met elkaar. Effectiever worden als team. Sneller je doelstellingen kunnen realizeren.

MENTORING

Je wordt begeleid en geadviseerd gedurende een bepaald tijdstraject. Verkrijgen van nieuwe inzichten. Je ogen openen. Luisteren. Opmerkzaam worden. Invoelen van mensen en situaties.
 Meer van jezelf worden. Meer voor anderen kunnen betekenen. Ontwikkelen van effectiviteit, geluk, en voldoening.

Word Fysiek, Mentaal en Emotioneel Fitter.

“Je hebt macht over je geest, niet over de gebeurtenissen buiten jou. Besef dit en je zult kracht vinden.” – Marcus Aurelius

Leer door zelf-opgelegde beperkingen heen te breken.​ Ontdek je verborgen potentieel.


HOE WERKT HET


Stap 1

Vul het formulier in. Binnen 24 uur krijg je een bevestiging.

Stap 2

Ik neem contact op met jou om onze proefsessie te plannen. Dat zal ik doen via WhatsApp texting.

Stap 3

Jij vertelt mij wat je specifiek wilt bereiken. Het is van belang dat het klikt tussen ons. Er moet wederzijds respect en vertrouwen zijn. Daarvoor is de proefsessie bedoeld.

Van waar je nu bent naar waar je wilt zijn.


LUISTEREN NAAR DE KRIJGER IN JOU

Het vergroten van fysieke fitheid, mentale weerbaarheid, emotionele
veerkracht. Bouwen aan zelfvertrouwen en zelfrespect. Ontwikkelen
van daadkracht, doorzettingsvermogen en het ervaren van innerlijke
stilte en stabiliteit.
In staat zijn om jezelf te leiden op basis van innerlijke kracht en rust.

 • Effectiever met tegenslagen omgaan.
 • Emoties onder controle houden wanneer iets in ons leven overweldigend lijkt en
  we sterk moeten zijn.
 • Doorgaan tijdens uitdagende momenten.
 • Betere resultaten bereiken.
 • Ontwikkelen van het vermogen om naar een volgend niveau te komen.
 • Ervaren van meer vreugde, aanwezigheid, betekenis en voldoening.

Externe omstandigheden kunnen we niet veranderen, ​we kunnen alleen onszelf veranderen.

DE KRIJGER IN MIJ

Op mijn 12e bond ik de strijd aan met astma en dreigend overgewicht door gericht te gaan trainen en een ander voedingspatroon. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Ik ben geïnspireerd door bushido (de Weg van de Krijger) en zen. Ik houd mijn geest helder door meditatie. Ik houd mijn focus scherp door in het nu te leven. Om top fit en gezond te blijven, beoefen ik Chinese vechtkunst, doe ik gewichttraining in een sportschool en hardlooptraining in de buitenlucht.

Ik ben 25 jaar werkzaam geweest als sales in de IT-, copier-, en uitzendbranche. Ik heb me verdiept in NLP, Oosterse filosofie, psychologie, en communicatie. Ik ben altijd erg geboeid geweest door de vraag waarom wij doen wat wij doen. Het is mijn doel om jou te helpen de betere versie van jezelf te ontwikkelen. Zodat je effectiever en gelukkiger wordt, en meer voldoening uit het leven haalt.

 • Personal coaching
 • Team coaching
 • Mentoring

Uncertainty and Change: een 13 uurs event waarbij je wordt uitgedaagd om fysiek en mentaal je grenzen te verleggen en nieuwe inzichten te krijgen. Voor teams en groepen vanaf 4 tot 20 deelnemers.

FAQ

Voor wie WarriorCoaching geschikt?

Voor een ieder die op zoek is naar “de betere versie” van zichzelf.

Studenten, huisvrouwen, werknemers, managers, directeurs, ondernemers.

Wat leer ik door middel van WarriorCoaching?

Je leert je echte zelf kennen. Je leert hoe je jezelf sterk kunt voelen tijdens moeilijke en uitdagende momenten.

Je leert door te pakken maar ook los te laten. Je leert hard te zijn voor jezelf maar ook zacht te zijn voor jezelf. Je leert standvastig en besluitvaardig te zijn.

Vinden WarriorCoaching sessies binnen of buiten plaats?

De sessies zijn afgestemd op jouw behoeften.

Soms vinden ze binnen plaats en soms buiten. Als fysieke training deel uitmaakt van een sessie, gebeurt dat meestal buiten.

Zijn er specifieke onderwerpen waarop ik als coachee kan inzoomen?

De sessie zijn afgestemd op jouw behoeften.

De een ondervindt uitdagingen in de relatiesfeer. De ander heeft last van stress.

We hebben allemaal onze uitdagingen in het leven.

Het gaat meestal om het verhaal wat we onszelf vertellen. Als we ons verhaal veranderen, krijgen we een andere uitkomst.

Is het mogelijk om een proefsessie te krijgen?

Dat is altijd mogelijk.

Het is van belang dat het klikt tussen jou als coachee en mij als coach.

En dat kom je te weten door middel van een proefsessie.

Kan ik de plaats/locatie voor mijn coachingsessie kiezen?

Dat kan. Dat hangt af van het programma wat ik voor jou in petto heb voor die specifieke sessie. Als er fysieke training aan te pas komt, wijken we uit naar een “street gym”. Als er geen street gym is in op de lokatie, die jij in gedachten hebt, vraag ik jou naar mijn woonplaats te komen (Arnhem).

Kan ik mijn coachingsessie verzetten wanneer ik ben verhinderd?

Dat is mogelijk als je dat doet 48 uur tevoren. Anders ben ik genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Hoe lang duurt een sessie?

De duur van een cochingsessie hangt af van het programma voor die specifieke sessie. Dat kan zijn 1 uur, maar dat kan ook 2 uur zijn of 3 uur. Nogmaals, helemaal afhankelijk van het programma en zoals de sessie verloopt. Dat doe ik om op die manier zoveel mogelijk resultaat met jou te behalen.

Kan/mag ik iemand meenemen naar een sessie?

Als het puur voor de gezelligheid is niet. Het gaat namelijk om jou tijdens zo’n sessie. Het is dus zaak dat je niet wordt afgeleid. Wel als degene die je meeneemt, als doel heeft om te ervaren zoals een sessie gaat, omdat zij/hij eigenlijk ook behoefte heeft aan coaching. In dat geval vind ik het prima.

Wat voor kleding moet ik aan?

Dat hangt af van het programma. Als we fysieke training gaan doen, trek je het beste sportkleding aan, aangepast op het weerstype van het moment.

Moet ik eten en drinken meenemen?

Dat is aan jouzelf. Als je gauw trekt krijgt en je wilt er zeker van zijn, dat je gauw eten binnen handbereik hebt, moet je dat zeker doen. Drinken bij je hebben, is inderdaad heel handig. Zeker wanneer een sessie buiten deur is met warm weer.

Wat zijn de kosten van een coachingsessie?

De prijs per uur bedraagt euro 95,= (excl. 21% BTW). Afhankelijk van het programma kan een coachingsessie 1 tot 3 uur duren. Dit uiteraard in overleg zodat je weet waar je aan toe bent.

TESTIMONIALS


 • De coaching sessies van Dave hebben mij inzicht gegeven in meerdere aspecten. Tijdens de coaching sessies heeft Dave mij meer inzicht gegeven over mijn gedachten en gedrag. Het was erg verhelderend, omdat er iemand meekijkt vanuit een helikopterview. Ook heeft Dave goede informatie en ervaring over de mens en het brein wat we goed konden toepassen op de dingen waar ik tegen aanliep. Ik vind Dave een erg positief ingestelde man die de coaching sessies afstelt op je wensen en wat je nodig hebt en dat vind ik erg fijn.
  Gülçin Müsrem Çakir
  Bestuurslid bij Stichting Divers & Jong
 • Met behulp van zijn coaching sessies heeft Dave Blondeel Timmerman mij de andere kant van het leven doen inzien. De zaken die eerst complex leken, waren plotseling eenvoudig. De sessies waren echt inspirerend en verhelderend. Ze hebben mij de kracht gegeven om te geloven, dat ik de enige ben die de controle heeft over mijn leven. Het weten dat ik alles in eigen handen heb, is de transformatie waarmee Dave mij heeft geholpen. Ik heb nu de beslissing genomen en de keuze gemaakt om gelukkig te zijn in het leven, omdat ik dat kan. De sessies hebben gediend als een kompas tijdens mijn reis naar het vinden van innerlijke rust en stabiliteit.
  Seyma Döner
  Student, HAN University (International Business and Management)
 • Dave is de meest positieve en assertieve, praktische prestatie/life coach met wie ik heb gewerkt. Dave heeft me belangrijke inzichten bijgebracht over hoe menselijke interactie wordt veroorzaakt door onze emoties, gevoelens, beïnvloed door cultuur etcetera en herinnerde me eraan dat elk individu controle heeft over zijn gedachten en acties. Dankzij de toewijding van Dave en de openhartigheid in onze gesprekken, voel ik meer zelfvertrouwen en zekerheid in mijn relaties, en in enkele van de levensvragen die voor mij liggen.
  Floris Graziosi
  Founder/CEO PT Indotrainee Berbakat Indonesia
 • Ik had moeite met prioriteiten stellen. Ik kon niet met geld omgaan, en discipline was ver te zoeken. Dave liet mij kennis maken met zijn trainingen. Dave vertelde mij over de mind-body link, waarbij gedachte en lichaam een zijn. Dit is de reden dat we niet alleen maar hebben gepraat, en nagedacht over hoe en wat. Maar we zijn er op uit geweest; we hebben buiten getraind (hardgelopen, sit-ups, push-ups, ademhalingsoefeningen, en meditatie gedaan). Na meerdere leuke, inspirerende en vooral leerzame sessies met Dave heb ik precies bereikt wat ik wilde. Ik kan nu prioriteiten stellen, ik kan normaal met geld omgaan en ik heb discipline gekregen. Ik heb me ook leren concentreren op studeren, nee kunnen zeggen tegen vrienden, en bovendien het kunnen opbrengen van een scherpe focus en een super sterk gevoel in mijn lichaam net voor en tijdens tentamens. Dit door de pittige, fysieke trainingen (mind-body link) die ik met Dave buiten in regen en wind heb gedaan. Ik heb van de drie tentamens die ik perse wil halen inmiddels al twee met succes gehaald. Ik zie mijn studie met veel plezier, een scherpe focus, en een zeker gevoel over mezelf tegemoet.
  Luuk Bindels
  Student, HAN University (Small Business and Retail Management)
 • Prikkelend, leerzaam, diepgaand, intensief en out of de box. Dit zijn de woorden die in mij opkomen als ik terugblik op mijn coachingssessies en ervaringen met Dave. Dave is voor mij de eerste coach die het onmisbare fysieke deel betrekt in de coaching door in de natuur te zijn (het bos) en fysiek bezig te zijn. Door lichaam en geest te verbinden heb ik een nieuwe verdieping ervaren. Dank je voor je betrokkenheid, inlevingsvermogen en wijsheden, Dave. Ik kijk terug op een inspirerende tijd.
  Olivier van de Made
  Eigenaar, Het leidend Motief, voor maximaal acquisitieresultaat
 • I had three coaching sessions with Dave. He helped me pushing through the hard times that I was having with myself and my relationship. My husband and I experienced serious relationship issues. Dave gave me new insights how to handle my relationship as well as myself better. During the third coaching session it became clear to me that our marital issues had all to do with our style of communication. It was the story that I told myself that was bothering me. It provided me with outcomes that I did not want. Now that I found more of my true self, the quality of our relationship and my work has improved. Thanks to Dave who guided my husband and I through our marital crisis, we are looking forward now to a brighter and more joyful future. Good luck for you always, Dave!
  Desy Arinta Larasati
  HR & Office Management Executive at YOU Pte Ltd
cog

Van waar je nu bent naar waar je wilt zijn.


Met veel geduld, een groot invoelingsvermogen, passie, en energie help ik jou op weg om het beste uit jezelf te halen.
In de hedendaagse tijd waarin “instant gratification” als een sluipmoordenaar op de loer ligt om karakter, houding, en mentaliteit te ondermijnen, leer je hoe je zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, vastberadenheid, focus, innerlijke stilte en rust ontwikkelt.
Je leert te luisteren naar de krijger in je zodat je jouw weg kunt volgen naar fitheid, voldoening, geluk, en succes.

NU IS HET BESTE MOMENT

 • Verbind lichaam en geest
 • Leer hoe je sterker wordt op mentaal, emotioneel en fysiek vlak
 • ​​Zet door tot je het volgende niveau bereikt
 • Word onovertroffen en verbeter je prestaties